0182-640999 info@humandata.nl

IVAS & IVAS-Online Webshop

Wij vertellen u graag wat meer over onze unieke verhuursoftware: IVAS & IVAS-Online.

De software ( zowel on premises als Online ) bied u een snelle en gemakkelijke administratie waarmee u onderweg en achter uw bureau de status van uw verhuuractiviteiten kunt beheren.

Met de nieuwe toevoeging van een Webshop krijgt u een realtime beeld van lopende offertes, orders en facturen. Daarnaast bevat de webshop altijd de actuele prijzen, inclusief kortingen. Uw artikelen komen rechtstreeks uit de backoffice en zijn dus altijd up-to-date.
De uiteindelijke prijs is de prijs die de klant daadwerkelijk betaald en niet zoals bij andere (verkoop) webshops, gebaseerd op 1 dag. In de backoffice heb je dus altijd een duidelijk beeld wat er in de webshop speelt en welke orders er nieuw of gewijzigd zijn. Deze kunnen direct aan de klant bevestigd worden, na bijvoorbeeld krediet of voorraadcontrole.

Daarnaast kan de klant zelf offertes en orders maken en wijzigen in de webshop, deze documenten houden rekening met prijsafspraken die u van te voren gemaakt heeft. Ook eventuele andere kortingen worden verrekend. Dit betekend dat u zelf geen handelingen heeft aan het document . Hierdoor worden het aantal (overtik) fouten weggenomen. Het enige wat u dient te doen is de offerte of order te accepteren in uw administratie.

De klant heeft in de webshop onder zijn eigen account, toegang tot de documenten die zijn gemaakt alsmede de factuurhistorie en eventueel openstaande posten. Van de historie kan makkelijk een kopie worden opgevraagd en de openstaande posten alsmede de orders kunnen evt via I-Deal ( of andere betaalmethodes ) worden voldaan. Ook deze worden in de backoffice en vice versa actueel verwerkt.

De webshop wordt volledig werkend opgeleverd in uw eigen huisstijl, bijna alle pagina’s zijn vrij aanpasbaar, waardoor ook maatwerk zeer eenvoudig te realiseren is.

Hebben wij uw intresse gewekt ? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een demo op locatie.

Share This

Share this post with your friends!