0182-640999 info@humandata.nl

VOIP Telefonie

Steeds meer bedrijven schakelen over op VoIP. Verstandig, want waarom zou je tot 75% teveel te betalen voor ISDN of ADSL? Met VoIP van FirmTel belt u veel goedkoper en flexibeler dan traditioneel bellen.

Steeds meer bedrijven schakelen over op VoIP. Verstandig, want waarom zou je tot 75% teveel te betalen voor ISDN of ADSL? Met VoIP belt u veel goedkoper en flexibeler dan traditioneel bellen. Je bent als bedrijf bijvoorbeeld niet meer ‘in gesprek’, omdat met VoIP meerdere gesprekken tegelijk kunnen worden gevoerd. Het is locatie-onafhankelijk dus als je verhuist neem je automatisch je oude nummer(s) mee. En omdat het vaste nummer aan een IP-adres gekoppeld kan worden, ben je ook thuis via je interne nummer bereikbaar. Hadden we het koppelen aan uw CRM al genoemd? Maar het wordt nog mooier, dus blijft u vooral nog even ‘hangen’.

Uw smartphone als telefooncentrale
VoIP leent zich namelijk bij uitstek voor vast-mobiel integratie. Om het simpel te houden komt dit erop neer dat medewerkers met hun smartphone over de functionaliteiten van een vast toestel beschikken. Denk aan groepsgesprekken, doorschakelen, doorverbinden, een gesprek opnemen, wachtrij- en wachtmuziek instellen en het bekijken, en begrenzen, van inkomende en uitgaande telefoongesprekken. In feite krijg je een complete telefooncentrale in één hand! Dat geeft het woord smartphone een geheel nieuwe dimensie. De vraag ‘Mag ik zijn of haar mobiele nummer’ heeft ook zijn langste tijd gehad aangezien uw medewerkers voortaan onder één nummer bereikbaar zijn. Dit betekent een enorme verbetering van het contact met klanten en collega’s. Door de integratie vervallen bovendien de kosten tussen uw vaste en mobiele telefonie, inclusief die tussen verschillende vestigingen. En dat allemaal op slechts één factuur, waar uw administratieve collega’s extra blij van worden.

De belangrijkste voordelen van VoIP:

  • Snel
  • Makkelijk
  • Goedkoop
  • Meer mogelijkheden
  • Bestaande netwerk
  • Elke locatie met Internet
  • Mobiel integratie
  • Vast kosten