0182-640999 info@humandata.nl

No pain, only gain!

Kent u dat? Dat u veel relaties eigenlijk alleen maar kent van ‘voor het beeldscherm’. Dat is bij Human Data Processing niet anders. Ook wij zijn een groot deel van de dag met de computer in de weer om klanten te bedienen op het gebied van onder andere systeembeheer, VOIP, Hosted Exchange en onze verhuuradministratiesoftware IVAS. Maar ook ‘achter de schermen’ gebeurt er van alles, niet alleen in ons bedrijf maar zeker ook in de markt waarin we ons begeven.

 

‘Hapklare brokken’

 

Lang niet alles daarvan komt uiteraard op uw scherm terecht en dat is in veel gevallen jammer. Er zitten namelijk vaak inspirerende onderwerpen of gebeurtenissen tussen die ook uw bedrijfsvoering of u persoonlijk kunnen verrijken. Wij hebben daarom besloten twee maal per maand een blog te publiceren. In deze korte artikelen willen we ervaringen, handige tips, bruikbare ideeën en nieuwe inzichten met u delen. Kortom: praktische informatie waarmee we u graag verder helpen. Geen zware kost maar lekkere, hapklare brokken; soms grappig, dan weer prikkelend of zelfs een tikkeltje confronterend. Om u een voorbeeld van dat laatste te geven: veel bedrijven vinden zichzelf vooruitstrevend maar hoe innovatief is uw bedrijf werkelijk?

 

Realtime

 

Onze ervaring is dat bijvoorbeeld lang niet alle verhuurbedrijven een webshop hebben. Bij de webshops die er zijn, moeten de bestellingen vaak gewoon nog handmatig worden ingeklopt. Zulke bedrijven helpen we graag een handje. Daarom hebben we onlangs een koppeling gemaakt waarbij bestellingen op de webshop rechtstreeks en realtime in de verhuurapplicatie terecht komen. Het verhuurbedrijf hoeft eigenlijk alleen nog in actie te komen wanneer iets niet op voorraad is en er een alternatief moet worden geboden. De rest gaat automatisch, van voorraadcontrole tot kredietcontrole en eventueel blokkeren van de klant.

 

Een lang verhaal kort: we hopen dat de blogs voor het nodige infotainment gaan zorgen. Stiekem zijn we daar al een beetje van overtuigd.

Share This

Share this post with your friends!